livet, håpet og kjærligheten - life, hope, and love

This is a blog that (till now) is about life, hope and love. My everyday experiences as a human being, struggling with warious matters in life, but also moments of happiness, good things in life. Ingunn

Saturday, December 09, 2006

blod, håp og tårer

Det nærmer seg solsnu igjen.

Jeg som ikke har foreldre levende igjen har ikke tenkt lenger enn at min biologiske far da må ha en interesse av å treffe meg - har gitt opp nå the dream catching events, I´m over the rainbow. Du verden hvilken energi slikt kan tappe.

Vi treffes vi nå fire søstre + Anne Grete. Det er stort! Jeg har fire svært forskjellige søstre og jeg klarer å glede meg over det! Det er stort! 5 søstre på ett brett. Vi har ikke så mye tilfelles i hverdagen, så det blirt mye på en gang. Ellers i året er vi på sms.

Tenker mye på hvordan fedre kan klare å ikke å forholde seg til sine egne barn. En generasjon må ha gått tapt! Strukturelle mekanismer i samfunnet har laget situasjonen, men det fritar ikke enkeltindividet for å handle! Men som du sier Betty, jeg maser ikke

Grunnen til at jeg tar opp dette nå, er selvsagt det presset jeg føler nå mot å "være der" for mine søstre. Ting er uavklart og det virker inn..........

Mari har malt alle vegger, så vi er godt i gang, men jeg har bestemt at vi utsetter resten til etter jul - blodtrykket gjør at jeg må senke ambisjonene. Men kromkak ska lages!

Hva gjorde mor og far? I mitt tilfelle var jeg alene med min mor til jeg ble fem. Hennes lykkeligste år, sa hun til oss. Jeg var midtpunktet i tilværelsen.

Men gir det robusthet til å møte de det som kom? (ikke du Martin)

Når nettne blir lange og stresset setter inn

Ja så nærmer det seg igjen.
Er sykmeldt - så begrenset hva jeg orker. Men jul blir det lell.
Har fått nydelig frarge på veggene nå, sense på brystpanelet og antikkhvit, på veggene. Det ble en helt annen leilighet bare. Det . Mari har stått for hele jobben.
Så har vi lånt penger til gulvelgging og kjøkken, men akkurat her jeg sitter nå har jeg lyst til å utsette det til etter jul.

Jeg trenger å finne juleroen nå - kaos vik fra meg. Da må jeg bruke tida nå framover til å komme i orden flytte på plass møbler/ommøblere, henge opp bilder. (Nå kunne jeg ha tenkt meg penger til en Killi Olsen....). eg liker egentlig jula og forberedlesene til den, vi har noen tradisjoner vil bare må følge. mten er viktig, men vi er litt sære der også. Vi voksne skal ha lutefisk. Men fordi Martin har vokst opp med ribbe må vi ha en bit ribbe også. Lina har egen meny, det blit roastbiff. Så er det multekrem, men så er det en som ikke tåler krem så han får bare multer.

Så senker freden og roen seg forhåpentlig vis.

Tone, Anne Sidsel hvis dere leser dette, kan dere være så snill å sende meg en kopi av adresselista, kanskje du Berit W har den også. Har lyst til å sende noen julehilsner, kan sende den på mail til meg.

3 uker uten Tino nå, og snart synger det på siste verset for Nikki også. Neida, men Lina skal ta henne med seg når hun flytter inn i to-roms leilighet på nyåret.
Da blir jeg alene da! Trener hardt på å trives i mitt eget selvskap, og det er framgang.

Har forresten kjøpt meg treningsdress og kort på treT nå, så nå er det ingen unnskyldning lenger. Tre
ning tirsdag, torsdag og søndag. Har gått bra de første to uknene, så får vi se..

Sitter i fredagsnatta nå og venter på morgen, lys til kanskje å vaske vinduer.
Eller begynne å fylle i svartsekker inne alt det rasket vi har opparbeidet oss.

Ønsker dere ihvertfall en god dag
Ingunn