livet, håpet og kjærligheten - life, hope, and love

This is a blog that (till now) is about life, hope and love. My everyday experiences as a human being, struggling with warious matters in life, but also moments of happiness, good things in life. Ingunn

Thursday, September 28, 2006

På gjengrodde stier















Ja, så ble det Namsostur - 4 år siden sist!
Søster, jeg og mine to jenter kjørte oppover fredag for å være der i helga. Heller dårlig standard på motellet, men pytt - der var vi jo lite.
Rart å se gamle tomter. Husene er revet, men landskapet er akkurat som før.
Der var klatretreet mitt, der var den store eika vi pleide å sitte under, ripsbuskene.....De som så oss der skjønte vel ingenting. Det ble litt rart å ringe på å presentere oss. så vi gjorde ikke det. Så ble det tid for en tur innom det største kjøpesenteret - noe shopping må til. Fikk kjøpt meg ny badedrakt - så nå er det ingen unnskyldning lenger...

Lørdag fikk vi med oss celeber kunstutstilling - Kjell Erik Killi Olsen (se bildet over): Det var stort oppbud med oppdressede folk! Men flotte fargesterke (groteske) bilder. Synd prisklassen lå fra ca 30 000 - 130 000. Men det var mange rødlapper..flere investorer på plass der ja.

Så var vi på pizza hos min tante og onkel - trivelig. Resten av kvelden krevde oppfinnsomhet - lite å gjøre i Namsos en lørdagskveld. Bowlingen og biljarden var nedlagt fikk vi høre. Men den vise vet råd. Vi bunkret ei yatzeeblokk, fant en pizza-restaurant, kjøpte brus og is og satt leenge og spilte yatzee :-). Det syntes de visst var morsomt.

Søndag var vi på sagbruksmuseet - en artig opplevelse, mye minner knyttet til dette. Bestyreren åpnet museet kun for oss og ga oss en times veldig interessant omvisning - aldeles gratis.

Så til det som var deet egentlige ærendet vårt (selvfølgelig var det blitt vind og regn da).
Vi stelte gravstedene, plantet løker og satte ned hvite erica og lys.

Godt å være sammen vi fire ei hel helg, det gjorde oss godt!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home